
Recepty pre parné rúry
Parné rúry dokážu uvariť oveľa viac než len zeleninu. V skutočnosti sú parné rúry tajnou zbraňou profesionálnych kuchárov v špičkových reštauráciách už dlhé desaťročia. Pridaná vlhkosť zlepšuje chuť a konzistenciu jedál, pričom zachováva chrumkavý povrch a premieňa každý pokrm na slávnostnú príležitosť. Nižšie nájdete výber z našich jednoduchých receptov pre parné rúry, ktoré vám ukážu možnosti prípravy v pare a zahŕňajú predjedlá, hlavné jedlá aj dezerty. S našimi tipmi sa môžete pustiť do varenia okamžite. Vychutnávajte si život s parou.
-
Losos s pučeným karfiolom a kelom
Doprajte si zdravé jedlo z jednoduchých a chutných severských ingrediencií.
-
Pečené jahňa s rozmarínom a tymianom
Premeňte nedeľný obed na gurmánsku hostinu s nádherne prepečeným jahňacím mäsom s aromatickými bylinkami
-
Nákyp na jednoduchý spôsob
S týmto receptom na zemiakový nákyp jednoducho pripravíte výdatné a chutné jedlo na chladné jesenné dni.
-
-
-
-
-
-
-