Tajomstvo dokonalosti je Sous-vide!

Naposledy aktualizovaný 14.7.2022 15:53


Čo je Sous-Vide? Sous-Vide (vyslovuje sa su-víd) znamená „vo vákuu“ a je to francúzska technika varenia, ktorá sa riadi jednoduchým procesom vákuového uzavretia ingrediencií vo vrecku a následným umiestnením vrecka do vyhrievaného vodného kúpeľa.

Vaša rúra Electrolux SteamPro to ešte zjednoduší a umožní vám to bez toho, aby ste museli vákuovo zatavené vrecko vkladať do vyhrievaného vodného kúpeľa. S vašou rúrou Electrolux SteamPro môžete použiť techniku Sous -Vide na prípravu mäsa vždy na presnú úroveň prepečenia.

Ľahko to zvládnete aj vy!

Čo keby sme vám povedali, že pomocou funkcie varenia Sous-Vide vo vašej rúre Electrolux SteamPro môžete ľahko variť rovnako ako profesionáli.

Správne! Ak budete postupovať podľa týchto krokov, vaša rúra Electrolux SteamPro vám pomôže bez námahy dosiahnuť super výsledky techniky varenia Sous-Vide.

Krok 1

Ingrediencie vákuovo utesnite v plastovom vrecku vhodného pre Sous-Vide varenie.

Krok 2

Vložte jedlo do rúry.

Krok 3

Vyberte ikonu Sous-Vide „SV“.

Krok 4

Zvoľte požadovanú teplotu.

Krok 5

Vyberte „Štart“.

Krok 6

Sous-Vide vaření nejen pomáhá získat pokrmy s neuvěřitelnou chutí bez ztráty vlhkosti, ale také uchovat si všechny živiny. Vyzkoušejte ve vaší troubě Electrolux SteamPro přípravu jídla metodou Sous-Vide!


Napíšte recenziu a vyhrajte
Napíšte recenziu a vyhrajte

Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Preto každého, kto na základe registrácie vyplní recenziu, automaticky zaradíme do pravidelného losovania o stolný mixér Explore 7.