Multifunkčné rúry s funkciou SteamBake
Multifunkčné rúry s funkciou SteamBake
Pridajte paru pre tie najlepšie výsledky
Vychutnajte si dokonalé pečivo upečené v rúre s funkciou SteamBake, ktorá na začiatku pečenia pridá k horúcemu vzduchu paru a zabezpečí perfektné nakysnutie a zlatistú kôrku. Vďaka pare bude vaše pečivo vnútri vláčne a nadýchané a na povrchu krásne chrumkavé.
Chrumkavé a nadýchané pečivo
Ako to urobiť, aby bolo vaše pečivo rovnako lahodné ako to z profesionálnej pekárne? Tajomstvo spočíva v pare. Cesto vďaka nej v rúre krásne dokysne a získa nadýchanú konzistenciu a chrumkavú kôrku. Stačí pridať paru stlačením jediného tlačidla a váš domáci chlieb bude chutiť ako práve vytiahnutý z pece.
Lahodné dezerty
Rúra s funkciou SteamBake vám pomôže aj pri príprave tých najlahodnejších dezertov. Vlhkosť pary vylepší množstvo druhov zákuskov a sladkého pečiva od tortových korpusov cez piškótové cesto až po vláčny cheesecake, ktorý bude vďaka pare nadýchanejší a jemnejší než kedykoľvek predtým.
Tajomstvo domáceho pečenia
Stiahnite si našu kuchársku knihu pečiva. Či už sa chystáte piecť nadýchané croissanty alebo ovocné koláče, funkcia SteamBake (alebo režim pečenia chleba), ktorá na začiatku pečenia pridáva k horúcemu vzduchu paru, zaručuje dokonale chrumkavý a hladký výsledok.
Pečenie s funkciou SteamBake krok za krokom
-
Krok 1
Pred zapnutím funkcie nalejeme do priehlbiny na dne rúry 100 ml vody.
-
Krok 2
Zvolíme funkciu Teplovzdušné pečenie/SteamBake a nastavíme správnu teplotu.
-
Krok 3
Stlačíme tlačidlo funkcie SteamBake, aby sa začala tvoriť para, a rúru necháme predhrievať 5 minút.
-
Krok 4
Svetelný ukazovateľ LED na tlačidle SteamBake zobrazuje, kedy je funkcia SteamBake aktívna.
-
Krok 5
Po 5 minútach predhrievania dosiahneme v rúre primeranú úroveň vlhkosti. Teraz môžeme vložiť pripravené cesto.
-
Krok 6
Výnimočná chrumkavá kôrka vďaka pare!