Urobte dojem

Nech je každý moment špeciálny

Doprajte svojim hosťom viac než výnimočne chutné jedlo – urobte dojem. Vystavte na obdiv svoju kreativitu so značkou Electrolux, odvážte sa urobiť niečo nečakané a vychutnávať si nezabudnuteľné spomienky.

Mäkké hroty SoftSpike

Bezpečne pridržiavajú jemné sklo na svojom mieste.

Žiarivý riad

Lesklé a nádherne žiarivé sklo prinesie noblesu na každý stôl. Nanešťastie je také citlivé a krehké, že ho mnohí z nás radšej umývajú ručne alebo ho nechajú stáť vo vitríne. S našimi umývačkami môžete bez obáv prestrieť na stôl svoje najkrajšie sklo. Naša technológia SoftSpike poskytne každému poháru tú najlepšiu starostlivosť. Buďte kreatívni a dajte každému hosťovi jedinečný pohár – uviažte okolo stopky malý štítok a použite ho ako menovku na stôl.

Sous vide podľa svojho gusta

Pozvite priateľov a rodinu na spontánny večierok sous vide. Pripravte hostinu z mäsa, rýb, hydiny alebo zeleniny. Nezabudnite na bylinky a korenie. Nechajte hostí kombinovať chute a vytvoriť si špeciálne jedlá v označených vreckách sous vide. Vyskúšajte netradičné kombinácie chutí a ochutnajte niečo úplne nové.

Rúra Combisteam Pro

Vychutnávajte si nové chute a úžasnú konzistenciu jedál s funkciou sous vide, ktorú ponúkajú rúry Combisteam Pro.

Netradičné kombinácie chutí

1
Mäta a horčica

Sviežosť mäty sa krásne dopĺňa s intenzitou horčice – skvelý spôsob ochutenia jahňacieho mäsa.

2
Pomarančová kôra a rozmarín

Aromatický rozmarín miluje sladkosť pomarančovej kôry – a ponúka vám zaujímavý spôsob ochutenia lososa.

3
Škorica a tymian

Teplo škorice sa dokonale dopĺňa so zemitým tymianom – a predstavuje skvelú kombináciu na ochutenia kurčaťa.

Krásne aj bez polevy

Niekedy menej znamená viac. Pôsobivý dezert, ako je nahá torta, sa zaobíde bez tradičnej polevy alebo marcipánových okrajov. Odhalené jednotlivé vrstvy vám umožnia obdivovať lákavú štruktúru a farbu ingrediencií vo vnútri. Upečte ju s použitím pary a vychutnávajte si ešte vyššie, nadýchanejšie cesto a profesionálny výsledok.
Objavte paru

Zapôsobte čokoládou

Ak chcete servírovať niečo osviežujúce na zahryznutie alebo si chcete napraviť chuť po jedle, vyskúšajte túto jednoduchú pochúťku – mrazené lístky mäty namáčané v čokoláde. Sú skvelé samy o sebe alebo ako ozdoba na iné dezerty, ako sú zmrzlina a zákusky. Pri rozpúšťaní čokolády vám bude výborne asistovať indukčný varný panel, ktorý umožňuje aj veľmi jemný ohrev a zabezpečuje hladké profesionálne výsledky bez použitia komplikovaných metód, ako je vodný kúpeľ. A keď už sme pritom, prečo nevyskúšať aj iný zážitok s listami ďalších byliniek? Odporúčame vám vyskúšať bazalku, šalviu alebo kvety levandule.

1
Roztopte čokoládu

Na indukčnom varnom paneli pomaly rozpustite 1/2 šálky tmavej čokolády, aby bola hladká a homogénna.

2
Ponorte listy mäty

Do čokolády namočte listy čerstvej mäty, pričom ich držte za stonku prstami alebo kuchynskou pinzetou.

3
Zmrazte

Lístky mäty položte na plech s papierom na pečenie a vložte do mrazničky, kým nestuhnú, to znamená približne na 30 minút. Použitím šokového ochladzovača dosiahnete ešte rýchlejšie a lepšie výsledky.

Akým receptom oslniť šéfkuchára oceneného Michelinovou hviezdou?

Gwyneth Paltrow, herečka a autorka webu GOOP, stavila na jednoduchosť. Aký ľahký kalifornský pokrm sa rozhodla pripraviť pre Magnusa Nilssona, ambasádora značky Electrolux a zakladateľa reštaurácie Fäviken ocenenej Michelinovou hviezdou? Voľba padla na svieže, ľahké a lahodné tostadas s rybou. Ide totiž o recept, ktorý v sebe má kus Švédska i Kalifornie.